Programma

Het definitieve programma is bekend!
Bekijk het programma online of download een pdf met het programma + plattegrond:

Infotainment
Charles Groenhuijsen nodigt gedurende de dag interessante sprekers uit die aan zijn drie tafels hun presentatie toelichten. En Charles zou Charles niet zijn als hij met zijn doortastende vragen geen interessante invalshoeken weet op te sporen.

Entertainment
De volgende klinkende namen hebben al toegezegd onze programmering muzikaal te omlijsten:

• Ruth Jacott
• ABBA Fever Band
• Soul Brothers
• Douglas & Rosenberg (Sinatra & Bublé)
• LATER ALS JE BIG BAND

De ‘LATER ALS JE BIG BAND’ heeft er zin in!
Al jaren onder leiding van bandleider Frans Mineur spelen de twintig ervaren musici van de ‘Later als je Big Band’ sfeervolle ballads, heerlijke soul, herkenbare pop en funk waar de vonken van afspatten! Een band die de stemming aanvoelt en alles uit de kast haalt om de fun & energie van het podium over te brengen op het publiek. De ‘Later als je Big Band’ heeft van alles in huis: energiek of teder en ingetogen, met slechts enkele instrumentalisten. Met unieke veelal speciaal voor deze band geschreven arrangementen klinkt geen nummer hetzelfde. LATER ALS JE BIGBAND. SIZE MATTERS.

Inspiratiemarkt
Zeker 61 Rotaryclubs presenteren hier hun meest succesvolle en aandachtvragende activiteiten. In de vorm van een ‘Open Space Meetingsmarkt’ kan er meegedacht en bijgeschaafd worden, in diverse workshopruimtes van DeFabrique. Daarnaast zijn er 11 landelijke en districtcommissies die zich in 6 binnenlocaties (Jutekelder, Loods 5,6,7,8 en Silo36) in de Inspiratiemarkt presenteren, en daarnaast zijn er nog 12 buitenlocaties van Spacebuzz, Kinderboerderij, Plastic recycling Basecamp tot Oldtimers, motoren, zeil- en roeiboot.

Rotary Moments
Als klinkende thema’s zijn gekozen Gezondheid, Empowering Girls/DEI en Duurzaamheid/Leefmilieu/Klimaat. De volgende interessante sprekers laten hun sprankelende licht schijnen over deze zeer actuele thema’s:

  • Nic Balthazar is dé klimaatgoeroe uit België is bekend van radio en televisie en staat garant voor een prikkelend verhaal.
  • Martina Vijver mag zich de # 2 in Europa noemen over invloed van menselijk handelen op het ecosysteem.
  • Motalib Weijters is door de Rotary International President als enige in Europa uitgeroepen tot Champion of Girls Empowerment.
  • Marian Spier, social entrepreneur en powervrouw, die hét verschil maakt voor ‘DEI Empowering Girls’.
  • Sanj Srikanthan, CEO van ShelterBox, met een missie als het gaat om humanitaire hulp.
  • Anneke Assen, oud-gouverneur van D1550, werd benoemd door RID Urz Herzog als Rotary-ambassadeur voor Empowering Girls.
  • Andreas Wismeijer, zal ons als psycholoog in twee spreekbeurten verrassen met zijn inzichten op thuiswerken versus werken op kantoor. Ook geeft hij duiding aan onze stress bij het bewaren van geheimen.

Hou de website in de gaten, hier zullen we steeds de laatste nieuwtjes posten. Zien we elkaar de 15de mei?

Menu