DeFabrique blijkt nóg beter dan we al dachten

Als Rotary werken wij continu aan een betere wereld. Met onder meer wereldwijde vaccinatieprogramma’s, Rise Against Hunger, Wandelen voor Water en EndPlasticSoup. We grijpen elke gelegenheid aan om onze doelen te promoten. Wij kozen voor DeFabrique omdat deze ervaren evenementenorganisatie dezelfde doelen nastreeft. Nu onze samenwerking concreter wordt, blijkt hoe positief dit uitpakt. Wij zijn aangenaam verrast hoe flexibel en creatief ze meedenken en inspelen op onze wensen én ons karakter.

Duurzaam vanuit de basis
DeFabrique is sowieso al erg duurzaam bezig. Ze voorzien in een deel van hun energiebehoefte met zonnepanelen, schenken kraanwater, gebruiken papieren rietjes en hebben LED-banners in plaats van plastic. Verder sourcen ze hun eten en drinken zo lokaal mogelijk en bieden ze op elke snackplek ook vegetarische opties aan.

Iets extra’s tegen plastic en honger
Speciaal voor ons evenement zijn er – aansluitend bij de doelstellingen van EndPlasticSoup – extra afvalbakken om plastic te verzamelen. Daarnaast zal DeFabrique ons helpen geld in te zamelen voor Rise Against Hunger, door telkens bij het afrekenen de optie te bieden om €0,50 extra te betalen voor het goede doel. Daar merk je als Westerse consument bijna niks van, maar het kan aan het eind van de dag wel flink aantikken voor mensen die niks te consumeren hebben. Super slim idee!

Je kunt nog extra kaarten bestellen.
We zijn heel blij met de samenwerking met DeFabrique. En we zien ontzettend uit naar 15 mei, als heel Rotary Nederland elkaar komt inspireren. Extra kaarten nodig? Bestel ze hier!

Menu